Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

DELPHIN TECTON KAPÁSJELZŐ KÉSZLET 3+1

Ár:
51.414Ft
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: 101004656
Gyártó:

Nagyon hosszú idő telt el az első tervek és a végtermék elkészülte között. A kapásjelzők fejlesztése, a tapasztalatok megbeszélése, tervezés és tesztelés különböző európai vizeken – ezek a folyamatok előzték meg a TECTON megjelenését. A Delphin tervezőinek egyedi dizájnja, innovatív fejlesztéssel és megbízható elektronikával kombinálva rendkívül hatékony és egyedi szettet eredményezett, és ráadásul mindezt verhetetlen áron.

Leírás és Paraméterek

Az TECTON rendelkezik minden szükséges tulajdonsággal, hogy a pontyhorgászat igényeit teljes mértékben lefedje. Az időjárási körülményektől függetlenül ez a kapásjelző mindig megbízható marad és háromféleképpen jelzi a kapást: fény, rezgés és hang. Ezenkívül vannak más fontos funkciói is, mint például a hangszín, a hangerő vagy az érzékenység beállításai. A kapásjelzőkészlet teljesen vízálló és kiváló elemélettartammal rendelkezik. Mind a vevőegység és a kapásjelzők erős műanyagból készültek a mechanikai sérülésekkel szembeni nagyobb tartósság érdekében. Ezenkívül a műanyagot puha gumibevonat borítja, amely nagyon puha tapintású.

A kapásjelzőnek három gombja van. A középső gombbal lehet be- és kikapcsolni a készüléket. Ha hosszabb ideig megnyomja, a csörgőfény kivillan, szép vizuális hatást keltve, amely éjszakai lámpaként is szolgál, segítve a horgászbotok helyzetének könnyebb észlelését. A középső gomb rövid megnyomásával választhat a nyolc elérhető hangszín közül. A kapásjelző az ejtős kapást más hanggal jelzi. A hangerőszint vagy a néma üzemmód kiválasztásához nyomja meg a bal oldalon található V gombot. A jobb oldalon található S gombbal az 5 érzékenységi szint közül választhat. Minden beállítás eltárolható a memóriában.

A termékhez eltávolítható snag-gear is tartoznak, amely a helyén tartják a botot, így az nem kerül ki a kapásjelzőből. A 2+1-es készlet tartalmaz egy vevőegységet és egy piros és egy kék kapásjelzőt, de a TECTON esetében további 4 színt (sárga, zöld, lila és fehér) külön megvásárolhat. Így olyan kapásjelzője lehet, amin a dióda színe passzol a jelzőhöz. De nem ez az egyetlen előnye a több színnek. Biztosan feltűnik majd, hogy a vevőegység 6 diódával rendelkezik, ami azt jelenti, hogy hat különböző TECTON kapásjelző párosítható hozzá, és egyszerűbb lesz megkülönböztetni azokat a különböző színű fényekkel.

A vevő megbízható vétellel rendelkezik, melynek hatósugara, a körülményektől függően, akár 200 métert is elérhet. Nyolc hangerőszint közül választhat, és kapás esetén be- vagy kikapcsolhatja a rezgés funkciót. A vevő jelzőhangja megegyezik az egyes kapásjelzőknél kiválasztott hangokkal. A kapásjelző az ejtős kapást más hanggal jelzi. Speciálisan kialakított formájának köszönhetően függőlegesen is lehelyezheti az asztalra, vagy fel is akaszthatja az akasztójánál fogva. Minden beállítás eltárolható a memóriában.

A TECTON AAA 1,5 V-os elemekkel működik (3 a vevőhöz, 2 a kapásjelzőkhöz), és ha ezek kezdenek lemerülni, azt a vevő és a kapásjelző is 5 másodperces időközönként villogással jelzi.

Az egész készlet kemény műanyag tokban érkezik, hogy megvédje a szállítás során.


Technikai információ:
- Vízálló
- 8 különböző hangerő-beállítás, beleértve a néma üzemmódot (V gomb)
- 8 különböző hangjelzés (ugyanaz, mint a kapásjelzőkön)
- Rezgő üzemmód (rezgés gomb)
- 6 színű LED dióda
- A beállítások a memóriában tárolhatók
- Alacsony elem töltöttség jelzés (a fény 5 másodperces időközönként villog)
- Párosítás/párosítás törlése (M gomb)
- Hatótávolsága akár 200 m-t is elérhet (a körülményektől függően)
- Tápellátás 3x1,5 V (AAA) elem

Kapásjelző/jellemzői

- Vízálló
- 8 különböző hangerő-beállítás, beleértve a néma üzemmódot (V gomb)
- 8 különböző hangjelzés (T gomb)
- 5 érzékenységi szint (S gomb)
- A beállítások a memóriában tárolhatók
- Különböző hang az ejtős kapásokhoz
- A dióda kapás után 15 másodpercig világít
- Alacsony elem töltöttség jelzés (a fény 5 másodperces időközönként villog)
- Csörgőlámpa
- Levehető snag-gear (a csomag része)
- 2,5 mm-es csatlakozó bemenet
- Tápellátás 2x1,5 V (AAA) elem

A TECTON készlet tartalmaz egy elemkészletet is, amellyel ellenőrizhető, hogy a funkciók jól működnek-e. Javasoljuk, hogy a kapásjelző vízen történő használata előtt vásároljon hozzá új elemeket.

VÉDETT DESIGN – Ezt a terméket teljes egészében a Delphin márka tervezői tervezték. A tervezés és kivitelezés egyedi jellege miatt, bejegyzett és jogvédett az Európai Unió egész területén.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!