Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Flajzar - Fejlámpa HL346P vevőegységgel

Ár:
34.959Ft (29.133Ft + ÁFA)
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: HL346P
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Ez egy újratölthető LED-es fejlámpa nagy teljesítményű akkumulátorral, két fehér és két piros fényáram közül választható, zoom funkcióval (a fényáram kiterjesztése és szűkítése), valamint a Sensor by Hand Moving funkció bekapcsolásának lehetőségével (érintésmentes). ellenőrzés)).


A fényszórónak számos lényeges előnye van - hosszú akkumulátor-élettartam, alacsony súly és gyors töltés. Az akkumulátor állapotát a fényszóró elején található kék LED-ek jelzik.
A fejlámpának kiváló minőségű pántja is van, amely garantálja a jó tartást a fején. Magától értetődik, hogy az IP elegendő a fényszóró természetben történő használatához.


A fényszóró nem csak a hétköznapi világításra szolgál, hanem a beépített vevőnek köszönhetően lövés után automatikusan is bekapcsolható. Egyszerre legfeljebb nyolc eszköz tárolható a fényszóró memóriájában. A fejlámpa nem csak hal fogásakor világít a fogásjelző jelzése alapján, hanem a FISHTRON ALF3 horgászriasztó jelzése alapján is.

Műszaki adatok:
Tápellátás: beépített Li-pol akkumulátor 3,7V/1800 mAh
Töltés: microUSB kábellel
Töltési idő 3,5 óra
A fehér LED-ek száma: 1
Optikai zoom - a fénykúp szűkítésének vagy szélesítésének képessége
Piros LED-ek száma: 4
Akkumulátor állapotjelző: 5 kék LED a fényszóró elején
Fényáram: akár 260 lm
A fényszóró a FISHTRON NEON TX3, FISHTRON CatFish TX3, FISHTRON Q9-RGB TX, e3TX és a FISHTRON ALF3 riasztóval párosítható (használható)
Memóriahelyek száma (az egyidejűleg betanított eszközök maximális száma): 8
Hatótáv: akár 150 méter
IP 66 - teljesen porálló és védelem az intenzív vízsugár ellen
Súly: 118,2g
Mérete: 70 x 46 x 52 mm
Üzemi hőmérséklet: -10° és +50° között

A fényszóró használata:
Bekapcsológomb - a gomb 3 másodpercen belüli megnyomásával 4 világítási mód között válthat


1. fehér LED 100% - akár 3 óra NONSTOP fény
2. fehér LED 50% - akár 6 óra NONSTOP fény
3. piros LED 100% - akár 11 óra NONSTOP fény
4. piros LED 50% - akár 19 óra NONSTOP fény


A fényszóró tartalmazza az utolsó világítási mód memóriafunkcióját. Ha az ON-OFF gombbal kapcsoljuk be a fényszórót, a fényszóró 3 másodperc világítás után megjegyzi a kiválasztott üzemmódot, az ON-OFF gomb következő megnyomása pedig kikapcsolja a fényszórót (a többi világítási módot nem kell váltanunk ). Ha azonban módot akarunk váltani, akkor 3 másodpercen belül ismételten nyomjuk meg az ON-OFF gombot.

ÉRZÉKELŐ gomb - megnyomásakor az érintés nélküli vezérlési mód aktiválódik. Kezének a fényszórótól számított 25 cm-en belüli mozgatásával szabályozzuk a fényszóró érintésmentes be- és kikapcsolását.

A jeladó kódjának tárolása a fényszóró memóriájában (párosítás)

Nyomja meg a fényszóró oldalán található gombot, és tartsa lenyomva körülbelül 5 másodpercig, amíg a zöld LED villogni nem kezd a fényszóró elején. A fényszóró tanulási módba kapcsol.
Most továbbítson azzal az eszközzel, amelyet párosítani szeretne a fényszóróval – nyomja meg a lövésjelző vagy a riasztó gombját.
A fényszóró-vevő rögzíti a jelet, eltárolja a kódját a memóriában, és megerősíti a fehér LED háromszori felvillanásával. A tanulási mód ekkor automatikusan leáll.
Ha az eszközkód már el van tárolva a memóriában, nem történik semmilyen művelet
Az új eszköz nem kerül mentésre, ha a memória megtelt (a fényszóró elején lévő zöld LED gyorsan villog, a tanulási mód véget ér), vagy az ezzel a kóddal rendelkező eszköz már tárolva van (a fényszóró elején lévő zöld LED kialszik tanulás közben kb. 1 másodpercig).


Fényszóróvezérlés a vevőgombbal
Ha a vevő nem aktív (a zöld LED nem világít), a fényszóró nem kapcsolható be az oldalsó gombbal.
Ha a vevő aktív (zöld LED világít), a fényszórót az oldalsó gombbal lehet be- vagy kikapcsolni.

FIGYELEM, ha a párosított jelzőkészülék lövés után kigyullad a fehér LED, akkor a LED csak a vevő oldalsó gombjával kapcsolható ki.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!