Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

VegaBoat - Mini + hajó tartó állvány Akció!!!

Ár:
343.570Ft
300.570Ft
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: VEGABOATS-3
Gyártó:

Ezekre a termékekre nem vonatkozik a vásárlási kedvezmény.

Leírás és Paraméterek

A VegaBoat Mini teherhajó kellő stabilitást és teljesítményt biztosít, amely a kényelmes egyensúlyhoz szükséges. Most akciós szettben, fekete rozsdamentes acél állvánnyal (az állvány nem tartalmazza a lábakat)!

A Vegaboat Mini evolúciós modell a távirányító és a hajóantenna új és továbbfejlesztett változatát kínálja. A hajó ezért sokkal könnyebben és jobban irányítható, a jelátvitel is sokkal jobb, mint a régebbi verziókban. A vezérlőegységet is továbbfejlesztették, ami biztosítja a hajó nagyobb megbízhatóságát.

5,8 GHz-es verzió:
A teherhajó új modellje, amely 5,8 GHz-es globális frekvencián működik. Ennek köszönhetően jobb és megbízhatóbb jelátvitel és nagyobb távolságok érhetők el. A hajó fejlett, fejlett technológiával működik. A felhasználói frekvenciát maga a szoftver választhatja ki (nincs többé szükség kristályra), vagy manuálisan is kiválaszthatja az Önnek megfelelő frekvenciát.

Figyelmeztetés: Ha fonott zsinórt használ lengéscsillapítóként, legyen nagyon óvatos a szerelvény lerakásakor. A fonott zsinórok hajlamosak lebegni a felületen, és miután terhelés közben lefekteti a szerelvényt, előfordulhat, hogy magának a zsinórnak a tulajdonságai miatt a védőrács ellenére is a légcsavarba teker. Ha ez megtörténik, a propeller meghajtó motorja megsérülhet vagy akár teljesen leéghet. Ezért mindig a szerelvény lerakása után először kösse meg a zsinórt, amely biztonságosan a felszín alá viszi, és csak ezután úszhatja át biztonságosan a helyet.

Fontos beállítások a tényleges használat előtt:

1. A parton be kell állítani mindkét motor működését, azaz be kell kapcsolni a vezérlőt, bekapcsolni a csónakot és a távadó bal felső részén található forgókapcsolót arra a helyzetre állítani, amikor mindkét motor egyszerre indul el. indítás pillanatában.

2. A fő vezérlőgombtól balra (előre/hátra) található az RPM beállítás. A kart előre mozgatva éri el a motorok maximális teljesítményét.

3. A fő vezérlő alatt található egy irányvezérlő. Használja oldalszélben vagy árammal szemben, amikor a hajó nem tartja a megfelelő irányt.

Technikai paraméterek:

Méretek: 540 mm x 380 mm x 220 mm
Csónak súlya: 4,0 kg (távirányítóval és elemekkel együtt)
Akkumulátor súlya: 2,4 kg (beleértve a hajó akkumulátorát és a távirányító akkumulátorát)
Kamrák: 1
Csali kapacitás: körülbelül 1,5 kg
Áramellátás: 12 V DC
Hatótávolság: 200-500 méter időjárástól és környezeti viszonyoktól függően
Fények: 2 fehér előlap, 2 kék oldal, 3 elem állapotjelző (zöld/sárga/fekete), 1 kék a kamra kinyitásához, 1 fehér a horog befogásához
Távirányító: 4 csatornás, 5,8 GHz
Hajtás: 2x karbantartást nem igénylő propeller
Működési idő (maximális fordulatszámon): több mint 1 óra

Csomag tartalma:

Teherhajó
4 csatornás távirányító
12 V 7,0 Ah akkumulátor ólomcellával teherhajóhoz
8x AA 1,2 V 1500 mAh Ni-MH ceruzaelem a távirányítóhoz
AC-DC 12 V otthoni töltő teherhajóhoz
AC-DC 12V otthoni töltő távirányító készlethez
Teherhajó táska
Fekete rozsdamentes acél állvány

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!