Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Dr. Boat - Ragasztó készlet + extra sötétzöld folt

Ár:
5.420Ft
Szállítási díj: 1.990Ft
Cikkszám: DRBOAT1

Leírás és Paraméterek

Javítókészlet fekete Dr. Csónak + PVC tapasz + erősítő háló + doboz ragasztóval!

*DR.BOAT 2 AZ 1-BEN KÜLÖNLEGES RAGASZTÓ PVC pontonokhoz és uszodákhoz (folyékony ragasztó és tapasz) hideghegesztéssel + szabad erősítő háló.

Főbb előnyei és különbségei más ragasztókhoz képest:

A ragasztó speciális. A ragasztóformula édes és sós vízben használt tárgyak javítására szolgál. Használhatja normál tapasz ragasztóként vagy folyékony tapaszként. Nem igényel keményítőt és melegítést a ragasztás során. Száradás után megőrzi a ragasztott tárgy szilárdságát és rugalmasságát. Tartós és rugalmas.

Rövid használati utasítás:

Foltos változat: Óvatosan zsírtalanítsa a ragasztott felületeket. Vigyen fel vékony réteg ragasztót a tapaszra és a ragasztott tárgyra. Helyezze a tapaszt a ragasztott tárgyra, nyomja meg és hagyja 1 percig. A minimális száradási idő 6 óra, de legjobb 24 órát várni.

Változat patch használata nélkül:

Zsírtalanítsa a sérült területet. A ragasztott tárgyat elmozdulás ellen biztosítani kell. Vigye fel a ragasztót a sérült területre vastag réteggel a sérülésnél 1 cm-rel nagyobb felületre. 20 percet várunk. Vigyen fel egy második vastag réteget. 5 óra elteltével távolítsa el a mozgás elleni védelmet és 24 óra elteltével a ragasztott tárgy használható.

Nagyobb sérülés esetén (3 cm-nél nagyobb vágás) a javítás a ragasztó részét képező erősítőhálóval történik. A sérülésnél 2 cm-rel nagyobb hálót készítünk. Alaposan zsírtalanítsa a felületet. Vigyen fel ragasztót a sérült területre, és nyomja be a hálóba. 20 perc elteltével vigye fel ismét a ragasztót az előző rétegnél 1,5 cm-rel nagyobb felületre. A ragasztott hely 24 óra elteltével elég erős

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!