Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Holdcarp - Digital Smart Cradle

Ár:
189.999Ft
170.999Ft
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: HCDSC
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Friss hírek a HOLDCARP műhelyből - DIGITAL Smart Cradle, amely a digitális mérleget és a bölcsőt egyesíti. Most már nincs szükség az állvány, a digitális mérleg és a bölcső külön használatára. A DIGITAL Smart Digital Cradle jellegzetessége a 3,5 hüvelykes kijelzőátlójú, vízálló érintőképernyős LCD kijelző, amely a fogás pontos súlyát mutatja. Az LCD felső része a külső hőmérsékletet, a nyomást (hPa), a tengerszint feletti magasságot és az akkumulátor töltöttségi szintjét mutatja. A hal súlya az LCD közepén jelenik meg 3 tizedesjegy pontossággal. A Smart Cradle kültéri használatra készült. A kád felépítése acél anyagból készült, mely biztosítja a termék hosszú élettartamát. A szerkezet kiváló minőségű vízálló felületkezeléssel van ellátva. A kád lábai hat különálló teleszkópos lábbal vannak felszerelve, amelyek segítségével a kád a terepen a lehető legjobban kiegyenlíthető. A nagy lábak megakadályozzák a földbe ásást. A belső textil rész puha anyagból készült, amely tökéletes védelmet biztosít a fogásnak. A kád alsó részében vastag falú hálók találhatók, amelyek a felesleges víz elvezetésére szolgálnak. A tálca átfedő részei megakadályozzák, hogy a retesz kiugorjon a tálcából. Az LCD kijelző vízálló és fogantyúval rendelkezik, amellyel a kádra helyezhető. A tálca és az LCD panel közötti kapcsolatot vízálló csatlakozókkal oldják meg, amelyek kizárólag az LCD panel jobb oldali csatlakozóját kötik össze a tálcáról a jobb oldali csatlakozóval, illetve az LCD panel bal csatlakozóját a tálcáról a bal csatlakozóval.

Az alsó részben érintőgombok találhatók: TARE - MENU - PAUSE - PLAY - KG - LB.

A TARE gomb megnyomása elindítja a mérési érzékelők nullázási folyamatát. Ez a folyamat 7 másodpercet vesz igénybe. A folyamat során a gomb fehér színű. A gombnak van a legmagasabb prioritása, és még a PAUSE állapotban is aktív. Ha a halat a tartályban hagyja, és egyidejűleg megnyomja a TARE gombot, akkor a kijelzőn negatív érték jelenik meg - vagyis negatív súly.

  A MENU gomb megnyomásával a Smart Cradle elindítja a kijelző fényerejének beállítását. Az alapértelmezett fényerő 70%. Az akkumulátor kímélése érdekében ajánlatos a fényerőt a lehető legalacsonyabbra állítani. A kijelző fényerejének beállítása az érintőoszlop segítségével vezérelhető, mozgatásakor lehetőség van a kijelző fényerejének változtatására. Ez a funkció éjszakai használatra alkalmas, amikor fénykép készítésekor be kell állítani a kijelző megfelelő fényerejét, hogy a készített kép ne legyen elmosva a rögzített kijelző nagy fényereje miatt. Nappal viszont célszerű nagyobb fényerőt beállítani a kijelzőn. A maximális fényerő 780 cd/m2, ami azt jelenti, hogy elérjük azt a szintet, ahol a kijelző napfényben olvashatónak, azaz napfényben olvashatónak számít. A fényerő alacsonyabb szintre állítása is sok akkumulátort takarít meg.

Nyomja meg a PAUSE gombot a súlymérés leállításához. A mérés normál időjárási körülmények között általában automatikusan leáll, ami lehetővé teszi, hogy a vadászról a fogással együtt fotó készüljön, így a súly a fogás bölcsőből való kiemelése után is látható marad. A gomb a súlymérés leállítására szolgál abban az esetben, ha a programozott automatikus leállítás funkció nem használható. Ez a funkció mindig összehasonlítja a fogás súlyának két egymást követő mérését. Ha a két mérés közötti előre meghatározott eltérési méret feltétele teljesül, az automatikus mérés leállítás funkció aktiválódik. A PAUSE gombnak van a legmagasabb prioritása.

A PLAY gomb megnyomásával folytatódik a súlymérés. Ennek a gombnak van a legmagasabb prioritása.

A KG és LB gombok megnyomása megváltoztatja a fogás kijelzett súlyának mértékegységét. A gomb INAKTÍV, amíg a fogás súlymérés le van állítva.

A kijelző középső részének megnyomásával (amely a súly számértékét mutatja) a súlykijelzési módra váltunk anélkül, hogy egyéb adatok, például hőmérséklet, nyomás, tengerszint feletti magasság, akkumulátor töltöttségi szint jelző és az alsó gombokkal ellátott panel megjelenne. A kijelző közepének ismételt megnyomásával az üzemmód visszatér az eredeti kijelzéshez. Az üzemmód akkor is aktív, ha a fogási súlymérés le van állítva.

A súlymérés automatikus leállítása akkor aktiválódik, ha az egyes mérési intervallumok közötti kis eltérések feltétele teljesül. A mikrokontroller kiértékeli a mért súlyértékeket, majd összehasonlítja a két egymást követő értéket. Ha a két érték közötti különbség egy előre meghatározott szint alá esik, a mérés automatikusan leáll, amíg a felhasználó maga meg nem nyomja a PLAY gombot. A funkció arra szolgál, hogy kiküszöbölje azt a mérési hibát, amelyet a kijelző gombjának fizikai megnyomása okozna, mivel a kijelző szilárdan rögzítve van a digitális mérleg aktív/mérlegfelületéhez.

Technikai paraméterek:

• elektronikus eszköz súlyméréshez 0,5 kg - 50 kg mérési tartományban

• három pár kihúzható teleszkópos lábbal rendelkezik, amelyek az egyenetlen terep kiküszöbölésére szolgálnak.

• négy csavarelemet tartalmaz, amelyek a szerkezet rögzítésére szolgálnak a használat során

• a tálca és az LCD-kijelző közötti kábelek csatlakozói IP67 védelemmel rendelkeznek

• LCD színes kijelző felbontással

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!