Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Korda - Compac Framed Carryall - Small

Ár:
62.350Ft
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: KLUG61
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

A Korda Compac Large Framed Carryall a két változat közül a nagyobb, belső űrtartalma 31 liter, amely többféle belső és külső tárolási lehetőséget kínál. Porszórt alumínium kerettel büszkélkedhet a szilárdság és a merevség érdekében.

Valójában egy nagyon régi és klasszikus dizájnon alapul, az eredeti Efgeeco hátizsákon, amelynek kerete és lábai voltak, ami biztosította, hogy a földön állva távol tartotta a sártól vagy a víztől.

Belül van egy nyitott rekesz a terjedelmesebb tárgyak tárolására, amelyet egy levehető, öntött tálca egészít ki, amelyet asztali használatra terveztek. Ha a formázott tálcát eltávolítják, a kemény, párnázott fedél asztalként is szolgálhat.

Külsőleg a hordtáska öt zsebbel rendelkezik, amelyek közül négyet úgy terveztek, hogy kiegészítsék a Compac 100, 110, 125 és 140 EVA tasakot.

Az elülső zseb elég nagy ahhoz, hogy elférjen egy Korda Tackle Box, így maximalizálja a helyet a fő rekeszben. Az elülső zseb két belső rendezővel van ellátva, amelyek az egyéni igényeknek megfelelően konfigurálhatók, míg a végzsebek öntött csatlakozókkal rendelkeznek a töltőkábelek könnyű eléréséhez.

A hordtáska négy önszintező sártalpon ül. Ez nemcsak megőrzi a stabilitást, hanem a horgászat alapját is felemeli a padlóról, így ideális a „nem túl ideális” úszások horgászatához.

A Compac poggyászok nagy teljesítményű szövetekből és katonai minőségű alkatrészekből készülnek, így szervezett, erős, könnyű, tartós csomagrendszert hoznak létre.

Teljes méretei: 56cm x 33cm x 41cm

A fő rekesz méretei: 41cm x 20cm x 30cm / 25 litres

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!