Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Shimano - Orsó Ultegra 14000 XR XTD

Ár:
140.679Ft
125.990Ft
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: ULTXR14000XTD
Gyártó:
Kiszerelés
14000

Leírás és Paraméterek

Az Ultegra XR XSD büszkén áll a Shimano legnépszerűbb Ultegra Big Pit/Surfcasting orsócsaládjának élén.

A legfrissebb hosszú távú dobási technológiával, beleértve a Rigid Cast technológiát is, ezt az őrülten könnyű, 14000-es orsót kifejezetten úgy tervezték, hogy maximalizálja a bot sebességét nagy távolságok dobásakor, miközben megőrzi a simaságot nagy orsóterhelés mellett.


Magasabb középkategóriás árcédulával rengeteg orsót kap a pénzéért az Ultegra XR-rel, és a specifikációkra egy pillantás is rávilágít, hogy ez egy komoly távolsági orsó. A visszafogott színeknek, a nagy orsónak, a Ci4+ kompozitból készült karcsú, kompakt testnek és a Shimano néhány legjobb hosszú távú öntési technológiájának köszönhetően biztosan nem lesz hiány a funkciókban, ha az Ultegra XR-t választja. Használatakor értékelni fogja az alacsony súlyt, különösen a határig történő dobásnál. A könnyedség lehetővé teszi a nagyobb botsebesség generálását, ami más, nagy hatótávolságú technológiával, beleértve a Rigid Cast-ot is, tartósan hosszabb dobásokat eredményez.


A könnyű CI4+ G FREE test belsejében a HAGANE Gear, az X-SHIP, az INFINITY DRIVE és a SILENT DRIVE kombinációja található, amelyek együtt egyenletes és erőteljes forgást biztosítanak még extrém nyomás és nagy terhelés mellett is. A nagy hatótávolságú öntést a Shimano néhány vezető technológiája javítja, köztük a Super Slow 5 Oscillation, a Parallel Body és a Rigid Cast, amelyek együttesen nagyobb távolságot és maximális pontosságot eredményeznek. A minden időjárás elleni védelem érdekében az X-Protect technológia megakadályozza, hogy a víz behatoljon az orsó mozgó részeibe, és biztosítja, hogy az orsó minden körülmények között megőrizze teljesítményét. Az Ultegra XR egy nagy sebességű fékkel is fel van szerelve, amely a beállító gomb minimális elfordításával zárható és kioldható a precíz vezérlés érdekében, amikor bármilyen körülmények között megbirkózik a halakkal.

Súly: 535 g

Kapacitás: 0,40 mm - 400 m

Csere tekercs: igen

Csapágyak száma: 6

Áttétel: 4,3:1

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!