Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Cresta - Advantor XT-S 5500

Ár:
51.580Ft
46.422Ft
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: 1327-550
Gyártó:
Kiszerelés
5500

Leírás és Paraméterek

Az Advantor XT-S ideális választás közepes és nehéz feederhorgászathoz különböző helyeken. Tökéletesen használható, ha hosszú dobásra van szükség!

A robusztus fogaskerekek és a robusztus főtengely tartós csapágyakkal ellátott alumínium házba kerültek, így ideális nehéz és nagy kosarakhoz. A zsinórhenger csapágya kiváló fektetést biztosít mind a mono-, mind a fonott zsinórok esetében. Az orsó fogantyúja puha markolattal rendelkezik, a sor minden modellje pedig meghatározott nyélhosszúságú, így a tekercselési teljesítmény biztosított.

A csavaros fogantyúnak köszönhetően az orsó teljesen összecsukható a biztonságos és kompakt szállítás és tárolás érdekében. A fékrendszer finoman állítható és hátramenet-gátló kapcsolóval párosul, amely tökéletes irányítást biztosít a horgász számára még a legerősebb halakkal való küzdelem során is. A CNC megmunkálású orsó 2 db nagy zsinórkapoccsal van felszerelve, mindegyik klipsszel van egy puha betét a zsinór sérülésének megelőzése érdekében. Az orsó szélére precízen illesztett klipekkel könnyen elérhető a pontos és ellenőrzött öntés.

Az orsó praktikus kialakítása azt jelenti, hogy egyszerre könnyű és robusztus. A beállított orsómélység súlyt takarít meg, mivel nincs szükség szükségtelen zsinórhátra. Minden Advantor XT-S-hez tartozik egy tartalék tekercs.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!