Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

DELPHIN IXTON KAPÁSJELZŐ KÉK

Ár:
8.123Ft
Szállítási díj: 1.990Ft
Cikkszám: 101004665
Gyártó:

A Delphin tervezői által készített egyedi megjelenés, az innovatív fejlesztéssel és a megbízható elektronikával kombinálva egy rendkívül hatékony és eredeti kapásjelzőt eredményez, amihez verhetetlen áron juthat hozzá.

Leírás és Paraméterek

Az IXTON rendelkezik minden szükséges tulajdonsággal, hogy a pontyhorgászat igényeit teljes mértékben lefedje. Az időjárási körülményektől függetlenül ez a kapásjelző mindig megbízható marad kétféle jelzéssel: fény és hang. Ezenkívül vannak más fontos funkciói is, mint például a hangszín, a hangerő vagy az érzékenység beállításai. A kapásjelzőkészlet teljesen vízálló és kiváló elemélettartammal rendelkezik. Erős műanyagból készült a mechanikai sérülésekkel szembeni nagyobb tartósság érdekében. Ezenkívül a műanyagot puha gumibevonat borítja, amely nagyon puha tapintású.

A kapásjelzőnek három gombja van. A középső gombbal lehet be- és kikapcsolni a készüléket. Ha hosszabb ideig megnyomja, a csörgőfény kivillan, szép vizuális hatást keltve, amely éjszakai lámpaként is szolgál, segítve a horgászbotok helyzetének könnyebb észlelését. A középső gomb rövid megnyomásával választhat a nyolc elérhető hangszín közül. A kapásjelző az ejtős kapást más hanggal jelzi. A hangerőszint vagy a néma üzemmód kiválasztásához nyomja meg a bal oldalon található V gombot. A jobb oldalon található S gombbal az 5 érzékenységi szint közül választhat. Minden beállítás eltárolható a memóriában.

A termékhez egy eltávolítható snag-gear is tartozik, amely a helyén tartják a botot, így az nem kerül ki a kapásjelzőből.

Az IXTON két darab AAA 1,5 V-os elemmel működik, és ha az elem merül, azt a jelző 5 másodperces időközönként villogással jelzi.

Kapásjelző/funkciók

- Vízálló
- 8 különböző hangerőbeállítás, beleértve a néma üzemmódot (V gomb)
- 8 különböző hangjelzés (T gomb)
- 5 érzékenységi szint (S gomb)
- A beállítások a memóriában tárolhatók
- Különböző hang az ejtős kapások észleléséhez
- A memória dióda kapás után 15 másodpercig világít
- Alacsony elem töltöttség jelzés (a fény 5 másodperces időközönként villog)
- Csengőfény
- Levehető snag-gear csatlakoztatásának lehetősége (a termékhez tartozik)
- 2,5 mm-es csatlakozó bemenet
- Tápellátás 2x1,5 V (AAA) elem

+ 2x AAA 1,5 V-os elem a készülék működőképességének teszteléséhez

VÉDETT DESIGN – Ezt a terméket teljes egészében a Delphin márka tervezői tervezték. A tervezés és kivitelezés egyedi jellege miatt, bejegyzett és jogvédett az Európai Unió egész területén.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!