Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Haldorádó - Safe Feeder Blue

Ár:
2.490Ft
Szállítási díj: 1.990Ft
Cikkszám: HD-SFBLUE
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Nem meglepő módon azért lett a neve a fejnek "Biztonsági Feeder", mert kialakítása révén nincs az a vehemens hal, amelyik le tudná rántani erről a fejről a botot.

Tehát akkor célszerű ezt a fejet választani, ha olyan vízen horgászunk, ahol az átlagos feederes bottartó fejről bizony egy hevesebb kapás esetén a hal akár elkérheti a botot, ami a sérüléséhez, rosszabb esetben a felszerelés szó szerint elúszásához vezethet. Ahogy az előző fejnél is, itt is található egy határozott bemetszés a zsinórnak, mely nyeletőfékes orsó használata során hasznos igazán. Attól nem kell tartani, hogy a zsinór a bemetszésbe egy oldalirányú bevágásnál beakad, hiszen a puha bársony anyagon könnyedén csúszik meg a zsinór. Így teljesen mindegy, hogy monofil vagy fonott zsinórt használunk, a zsinór nem fog beleragadni, ezáltal megsérülni sem.

A menetes részen egy alátét is található, amivel a fej jól fixálhatóvá válik, így nem fog használat közben elforogni. A fej kétféle kivitelben érhető el. A kék a nappali, míg a fekete elsősorban az éjszakai horgászathoz készült. Hogy mitől éjszakai a fekete színű fej? Attól, hogy a csomagba került egy hajlított lemez, melyre fejlámpát (opcionális kiegészítő) lehet csíptetni. Ezt a lámpát tetszőleges irányba lehet állítani, így bármilyen helyzetben áll a spicc, meg lehet vele azt világítani.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!