Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Korda - PVA Kontainer System 10l

Ár:
25.195Ft
Szállítási díj: 1.990Ft
Cikkszám: KBU006
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

A Korda PVA Kontainer System egy átfogó PVA-zacskó tároló és előkészítő rendszer, amely mindent megad a sikeres PVA-horgászathoz. A strapabíró vödör két mini-konténert, egy tálcát és számos apróbb kiegészítőt foglal magában, amelyek segítségével hatékonyan tárolhatja, keverheti és feltöltheti PVA-zacskóit. A Kontainer System tökéletes megoldást kínál arra, hogy minden készletet rendben tarts, és minden szükséges eszközöd kéznél legyen, védve az időjárási viszontagságoktól. Nincs több kapkodás a zsákokért a hátizsák alján, nincs több keresgélés a súlyok között a megfelelő Inline ólmérőért; a Kontainer Systemben mindent egy helyen tárolhatsz, egy praktikus, moduláris 10 literes vödörben.


2 x 2 literes Mini-Konténerrel légmentesen záródó fedéllel. Ezek tökéletesek porok, mikro-pelletek és morzsolt bojlik tárolására, vagyis minden olyan anyagra, amit frissen és zártan szeretnél tartani. 1 db nagy tál, amely tökéletesen illeszkedik a vödörbe. Ideális keveréshez a zsákos keverékhez. Kemény műanyagból készült, így erős, strapabíró és könnyen tisztítható. Ezen a tálon belül két kisebb formázott műanyag tál található, tökéletesen alkalmasak tűk, PVA zsákok, ollók, csalifonal és PVA szalag tárolására, hogy könnyen megtaláld őket szükség esetén. A rendszer részeként tartozik hozzá egy Korda márkájú fecskendő is folyadékok fecskendezéséhez a zsákokba, valamint egy Korda zöld csalihalász szintén a zsákok betöltéséhez. Mindkettő tökéletesen illeszkedik a biztosított tálcákba.
A Kontainer Systemben találsz továbbá 2 csomag Korda Solidz PVA Zsákot, 1 közepes és 1 kis méretben. Ez összesen 45 PVA zsákot jelent, hogy az új és javított zsákos rendszered azonnal működésbe léphessen.
Végül, mindez egy sötét kamo mintázatú 10 literes Korda vödörbe van rendezve, és mivel moduláris rendszer, minden komponens hatékonyan és pontosan illeszkedik a vödörbe könnyű szállítás és tárolás érdekében.

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!