Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Korda - Vödör Betét 3L

Ár:
3.190Ft
Szállítási díj: 1.990Ft
Cikkszám: KBU005
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

A Kontainer System egy okos ötlet, amely megkerüli azt a problémát, hogy több félig teli vödröt kelljen vinnie a horgászatra annak érdekében, hogy a csalit külön tárolja. A Kontainer rendszer 17 literes, és négy különálló tárolóval van ellátva, amelyek mindegyike mással tölthető meg. Ideális megoldás a különböző csalik, vagy akár magok tárolására is, ha épp a horgászat előtt szeretnénk összekeverni a mixünket. Megoldást nyújthat olyan helyzetekre is, amikor különböző méretű csalikat szeretnénk etetni. Könnyű hozzáférést biztosít az összes csalihoz egy vödörben, ugyanakkor lehetővé teszi, azok egyszerű elszeparált tárolását, így nem kell összekeverni őket. Szintén nagyszerű, ha megmixet és pelleteket tartalmazó spod keverékeket használ. Ha például a kendert vagy a pelleteket nem megfelelő módon táruljuk, azok lebeghetnek, vagy idő előtt feloldódhatnak, még a vízbekerülés előtt.

Mindegyik tartály lég és vízmentes zárást biztosít, ami azt jelenti, hogy a folyadékok biztonságosan tárolhatóak bennük, anélkül, hogy kifolynának. Ha a horgászat végén maradna csali vagy magkeverék, egyszerűen rakja a fagyasztóba, így készen áll a következő használatra. Hosszabb horgászatok alkalmával indulás előtt kiveheti a tartalék csalit a fagyasztóból, így biztosítva, hogy tovább maradjon friss.

Emellett 0,25 literes osztású oldaljelzőkkel is rendelkeznek, így pontosan láthatja, hogy mennyit használ, és lehetővé teszi precíz spod keverékek készítését, minden komponens azonos arányával. A tárolóedények egymásra rakhatóak a könnyű tárolás érdekében, így egyszerűen megragadhatja azokat, amelyekre szüksége van a horgászathoz, a többit pedig otthon hagyhatja a fagyasztóban, a garázsban, vagy akár a járművében és csak az aznapra szükséges például pellet vagy magmix mennyiséget kell magával vinnie. Nincs is rosszabb, mint a tó körül talicskázni, vagy hajókázni, megannyi különféle vödörrel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!