Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Plano - Box 191900

Ár:
41.995Ft
37.795Ft
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: 191900
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

Tartós és tökéletesen hordozható. A Sportsman csomagtartó sorozatának legnagyobbja, amelyből a bőrönd kis és közepes változatait is kínáljuk - Small Plano Molding és Medium Plano Molding. Tényleg minden benne van, amire szüksége van. Az anyagok, amelyekből készült, előre meghatározzák a nagyon magas tartósságot. A Plano Molding gyártó ilyen típusú szállítódobozai kategóriájában a csúcsok közé tartoznak. A Plano Molding nagy szállítódobozát a NATO alkatrészek használják, NATO raktári száma (NSN) 8145-01-664-1268.

Teljesen és kényelmesen kerekeken
Kényelmesen tárolhatja és szállíthatja az összes vadász- vagy kültéri felszerelést egy helyen. Ez az igazán nagy bőrönd hihetetlen, csaknem 119 literes kapacitást kínál. A megtöltött bőrönd nagy súlya ellenére a szállítás kényelmes, a beépített kerekeknek köszönhetően. A teljesen levehető fedél szilárdan tapad az alaphoz, és a nehéz terhekhez épített reteszekkel van rögzítve. Az alkalmazott reteszek típusa teljesen kiküszöböli a véletlen nyitás kockázatát. Ezért nem áll fenn annak a veszélye, hogy véletlenül kinyílik, és kiborítaná a doboz tartalmát. A bőrönd lyukakkal is rendelkezik a lakattal való záráshoz a szállított tárgyak nagyobb biztonsága érdekében.

Többet magamról
Ezeket a bőröndöket kifejezetten másokkal együtt történő egymásra rakásra tervezték. A doboz fedelét és alját is úgy alakították ki, hogy az egyes szállítódobozok egymásra rakhatók. A gyártás feltétele tehát, hogy a tok és a fedél tartós legyen, és kellő szilárdságot és stabilitást biztosítson, ami garantálja számukra a szükséges biztonságot.

Egy kicsit a gyártóról
A Plano Molding a Plano Synergy holding társasága. Ennek eredményeként ez a viszonylag új cég 150 éves gyártási tapasztalatra tett szert. A Plano Molding termékek megalkotóinak nagyon világos és egyszerű célja van – nagyszerű és tartós termékeket előállítani, amelyek nagyon könnyen használhatók, és a felhasználók számára maximális hasznot hoznak. Termékeit a lehető legmagasabb minőségre és mindenekelőtt a funkcionalitásra hangolja. A márka bevett szabvány a piacon.

Előnyök, amelyeket tudnia kell:
fény
tartós
zárható
nagyon nagy
rendkívül tartós műanyagból készült, hosszú élettartammal
fedél a legmegbízhatóbb reteszrendszerrel, biztosítékokkal
beépített kerekek a könnyű szállítás érdekében
beépített fogantyú a bőrönd húzásához
formázott hornyok a rögzített egymásra rakáshoz
megerősített levehető fedél
MAGASSÁG / HOSSZ
94,9 cm

SZÉLESSÉG
45,7 cm

MÉLYSÉG
36,5 cm

SÚLY (KG)
2,7 kg

VOLUME (L)
118,8 l

ANYAG
Műanyag

RÖGZÍTÉS / SZÁLLÍTÁS
2 fogantyú a rövid oldalon

TOVÁBBI ELŐÍRÁSOK
NSN: 8145-01-664-1268

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!