Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Shimano - TX-9B Carp 3,66m 12ft 3lb

Ár:
193.480Ft
174.133Ft
Szállítási díj: Ingyenes
Cikkszám: TX9B12300SPC
Gyártó:

Leírás és Paraméterek

A Tribal TX-9 vizuálisan tökéletesen megörökíti a hagyományos pontyhorgászat szellemét és történetét. A visszafogott „retró” megjelenést a legújabb karbontechnológiával kombinálva a TX9 „modern klasszikus”, amely magabiztosságot, minőséget és játékmódot sugárzó, nagy távolságot sugárzó technológiát áraszt.
Ha a "klasszikus" kinézetű pontybotokat részesíti előnyben, de szeretné a legújabb karbontechnológia előnyeit, akkor imádni fogja a TX-9-et. A vékony blank tökéletesen elrejti a rendelkezésre álló elképesztő öntőerőt, míg a parafa nyél és a Fuji DPS orsótartó a múlt hagyományainak megfelelően. Ez egy irigylésre méltó kombináció, amely sokat elárul arról, hogy milyen típusú horgász, és minden bizonnyal erős teljesítményt nyújt, bárhol is horgász.

A figyelemre méltó öntési teljesítmény, különösen az Intensity modelleknél, biztosan lenyűgözi Önt. A High Modulus Full Carbon blankot a Shimano exkluzív Spiral X technológiája javítja. Ez a kombináció páratlan, és nem csak hosszabb dobásokat, hanem nagyobb pontosságot is kínál. A teljesítmény kiegészítéseként a legújabb Kigan 3D cirkónium fülek súrlódáscsökkentő könnyedséget és teljesítményt biztosítanak; míg a Fuji DPS orsótartó biztonságosan rögzíti az orsót.

Öt modell található a kínálatban, amelyek minden horgászati ​​igényt kielégítenek. A lenyűgöző 10"-es modellt kis vízi vagy csónakos horgászathoz tervezték, és exkluzív Intensity akcióval rendelkezik - ideális nagyobb halakhoz és rövid távú horgászathoz. Három 12"-es modell áll rendelkezésre, köztük a távolságot meghazudtoló Intensity, és a hosszú távú dobások legkiválóbbjaként a 13"-es Intensity, amely a világ legjobb versenyhorgászok kezében van. A hagyományos „retró” megjelenést a csúcsteljesítménnyel kombinálva a TX9 valóban olyan jó, ahogy van.

Rod Transport Length - meter

188 cm
Rod Length - meter
3.66 m
Guide Ceramic
Zirconia
No of Guides
6
Guide Brand
Kigan
Rod Feature
Spiral X / Hi-Power X
Commerical Blank Material Name
High Modulus Full Carbon
Rod Packing Material
Hardcase Bag
Rear Grip Material
Cork
Front Grip Material
Cork
Guide Frame Material
Stainless Steel K-Type or 3D
Reel Seat
Fuji DPS
No of Sections
2
Middle grip Material
Cork
Water Type
Freshwater
Test Curve
3.25 lb

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!